FABRIKEN SÖKER VERKSTADSPERSONAL

En ökad efterfrågan på våra fotogenlampor gör att vi behöver anställa ännu ett par medarbetare till vår verkstad.

På Karlskrona Lampfabrik tillverkar vi lampor i en unik miljö från det sena 1800-talet. I verkstaden bearbetas mässing genom bland annat svarvning, lödning, slipning och lackering för att sedan monteras ihop till färdiga lampor och slutligen emballeras.

Vi söker dig som är händig, arbetsam och som tycker om att utvecklas i ditt arbete. Du får gärna ha erfarenhet av tidigare verkstadsarbete, men det är inget krav – det viktiga är att du är händig och att du tycker om att lära nytt.

Vi är ett relativt litet gäng och för att arbetet ska vara roligt och slita på kroppen så lite som möjligt, så tillämpar vi rotationsarbete. Det är därför viktigt att du är flexibel och inte tvekar inför även lite mer fysiskt krävande arbeten, som slip och polering.

Frågor kring arbetet besvaras av vår personalchef Helen Havby Din ansökan skall innehålla en förteckning över dina tidigare erfarenheter och eventuella utbildningar och mejlas till jobb@lampfabriken.com Vi har semesterstängt till och med den 6/8 – därefter tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!