KONTAKTUPPGIFTER

Vi har ingen direktförsäljning till privatpersoner, utan hänvisar till vår fabriksbutik eller någon av våra övriga vår återförsäljare.

Använd gärna vår FAQ för att se om du kan få svar på din fråga. Gällande rådgivning kring val av produkt, skötselråd och dylikt ber vi dig vända dig till någon av våra återförsäljare alternativt den inredare eller installatör du samarbetar med. Karlskrona Lampfabrik kan inte svara på frågor kring leveranstider eller lagersaldo hos våra olika återförsäljare.

Har du frågor kring en specifik beställning gällande leveranstider, reklamationer, etc ber vi dig kontakta den återförsäljare där du köpt din produkt.

Vill du besöka fabriken så arrangerar Matilda Skoglöw guidningar i fabriken på lördagar. För mer information se stadsvandringarkarlskrona.se

För våra befintliga kunder, såsom återförsäljare, inredare, installatörer, hotell och restauranger eller för dig med förfrågan om framtida samarbete och specialbeställningar går det bra att kontakta oss genom att skicka ett mail till info@lampfabriken.com. Det går också bra att ringa oss på telefonnummer 0455-333150. Våra telefontider är vardagar mellan kl 08.00-12.00 och 13.00-16.30 men vi kan ibland ha svårt att svara. Skicka då gärna ett e-mejll till oss istället, så återkommer vi så snart vi kan.